Flying dress Turkije huren kopen

Travel trend: flying dress (ik kocht er één in Turkije)

1 Shares
0
0
1

Travel trend: flying dress

Op Instagram zag ik prachtige foto’s van vrouwen in wapperende jurken op Santorini, in Cappadocië en in Istanbul. Dat wilde ik ook! En dus zocht ik op de hashtag #flyingdress, totdat ik het Instagram account van @antalya_rentdress tegen kwam. Ik bestelde een jurk en haalde deze een week later op in Antalya. Volledig op maat gemaakt.

Flying dresses: op maat gemaakt (óók plussize XL – 5XL)

Disclaimer: nee, dit is géén gesponsorde post. Ik ben gewoon ontzettend enthousiast over Anastasiia, de vrouw die deze luchtige en kleurrijke stoffen tot leven laat komen. En ik wil dit kleine geheimpje graag met jou delen. Je kunt namelijk van over (bijna) heel de wereld een flying dress bij haar bestellen.

Ben je plussize (maat XL – 5XL)? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Óók jij kunt een prachtige flying dress aan. Je hoeft alleen maar je centimeters door te geven aan Anastasiia en je gewenste kleur voor de jurk, en zij maakt iets moois voor je.

Flying dress Turkije Cappadocia Cappadocië
Mijn gekochte flying dress! Superblij mee, maar lees vooral ook even hieronder waarom je drie(!) personen nodig hebt als je er professionele foto’s mee wilt maken…
Flying dress plussize plus size
Mijn flying dress werd in Göreme een beetje vies van al het stof daar. Maar ik vond het – hoe dan ook – nog steeds cool om deze jurk te kunnen dragen!

Kopen of huren

Je kunt de jurken bij Anastasiia kopen of huren. Door middel van een dm kun je de prijzen opvragen. Toen ik mijn jurk kocht waren de verkoopprijzen als volgt (maar deze kunnen onderhevig zijn aan verandering):

Flying dress met sleep van 3,5 meter: 100$
Flying dress met sleep van 4,5 meter: 120$

De jurken kunnen internationaal worden verzonden per post. Houdt er wel rekening mee dat het postbedrijf invoerkosten berekent.

De andere mogelijkheid is om de flying dress in Turkije te huren:

Flying dress met korte sleep: 20$
Flying dress met lange sleep: 30$
Witte bruidsjurken: 40-70$

Alle prijzen zijn in dollars. Bekijk de huidige wisselkoers voor de prijzen in euro’s.

Fotoshoot? Je hebt minstens drie personen nodig

Ik ging alleen op reis naar Turkije en ik wilde dus ook van die prachtige foto’s met een flying dress, maar… daar had ik duidelijk niet helemaal goed over nagedacht. Mijn plan was namelijk: een statief en de zelfontspanner gebruiken. Dat dit een recept is voor mislukking kan elke (amateur) fotograaf je vertellen… maar om de één of andere reden dacht ik dat dit grootse uitkomsten zou hebben. Niet dus.

In Cappadocië stond ik te hannesen met de jurk en mijn camera, tót op het punt dat ze volgens mij medelijden met me begonnen te krijgen :’) en er hulptroepen aangeschoten kwamen. Ja Merin, note to self: dat is ook een manier om hulp te vragen, gewoon gaan staan stuntelen. Volgende keer vraag ik direct vooraf om hulp. Scheelt me een hoop tijd :)!

Overigens heb je – bij voorkeur – nog een derde persoon nodig om het “echte” flying effect te creëren: een wapperende sleep. Je hebt iemand nodig die de sleep van de jurk buiten het beeld van de camera heen en weer wappert en op de goede manier vasthoudt. Wachten tot de wind toeslaat is namelijk een drama kan ik je vertellen…

Flying dress inspiratie nodig?

Bekijk hieronder in wat voor kleuren en settings je zo’n prachtige jurk allemaal kunt dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rental dress (@antalya_rentdress)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rental dress (@antalya_rentdress)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rental dress (@antalya_rentdress)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rental dress (@antalya_rentdress)

1 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You May Also Like