Samenwerken met een reisblog

Merin Glimmering Travels

Samenwerken met een reisblog + de waarde van Glimmerin’ Travels

Wil je samenwerken met een reisblog? Ontdek dan de mogelijkheden van Glimmerin’ Travels. Samenwerken met een reisblog kan vele voordelen bieden, zoals evergreen exposure en een snelle toename in populariteit van jouw (reis)product.

Glimmerin’ Travels is een snelgroeiende reisblog over onderwerpen zoals: mooie bestemmingen, alleen op reis gaan en, wat uniek is aan deze reisblog: persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met reizen. Wil je samenwerken met een reisblog als Glimmerin’ Travels? Dan bereik je een reislustige doelgroep. De artikelen van Glimmerin’ Travels worden vooral gelezen door hoogopgeleide vrouwen met een bovenmodaal inkomen. Women in all shapes and sizes. Ze reizen vaak als stel (met hun partner); met hun gezin en/of – regelmatig – alleen.

Het liefst reist deze groep comfortabel, op het randje van luxueus, en… ze zijn altijd op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Met het social media bereik van Glimmerin’ Travels – 6.200(+) – krijgen déze vrouwen en andere volgers – via de website, Instagram, Twitter, Pinterest en Facebook de laatste nieuwe (reis)content te zien vanuit de persoonlijke ervaring van Merin de Does.

Dat maakt Glimmerin’ Travels een micro influencer die grootste – én duurzame resultaten – oplevert d.m.v. campagnes. Zo zorgde Merin er in september 2022 na haar solo rondreis door Turkije van vier weken eigenhandig voor, dat maar liefst vier kennissen een reis naar Turkije boekten (die ze anders niet hadden geboekt of waar ze anders voor een andere bestemming hadden gekozen). Is het samenwerken met een reisblog dan interessant als het om een micro-influencer gaat? Juist wel! Lees ook deze artikelen van join.marketing en Frankwatching eens.

Samenwerken met een reisblog geeft jouw (reis)product/dienst een persoonlijk randje

De reisbranche verkoopt als het ware “gebakken lucht”. Reizen zijn ervaringen, die door de klant beleefd moeten worden. Gorilla-marketing (jezelf op de borst slaan) maakt tegenwoordig nog maar weinig impact; dat kun je beter een ander vóór je laten doen. Zet dus liever in op storytelling vanuit de persoonlijke ervaring. Win hearts over minds. Samenwerken met een reisblog zoals Glimmerin’ Travels zorgt precies voor dát resultaat: raak de harten van je potentiële klanten zonder ‘verkoperig’ te zijn.

Door in te zetten op het overbrengen van belevingen boek je meer resultaat.

Pakketje sturen?

De postbezorger weet de weg!

Spaarnestraat 38
3313 AX Dordrecht

Met deze (reis)merken heeft Merin eerder samengewerkt

Oplevering kan bestaan uit:

  • Artikel(en) met CTA
  • (Drone)fotografie en/of (drone)videografie*
  • Video / vlog
  • Social media exposure

*Het is mogelijk om de door Glimmerin’ Travels gemaakte foto’s ook voor eigen gebruik af te nemen. Of neem een kijkje tussen Merin’s werk bij werkaandemuur.nl.

Samenwerken met een reisblog? De mogelijkheden…

Persreis

Ben je op zoek naar een professionele storyteller om deze in te zetten voor stad- en/of gebiedsmarketing? Dan zit je bij Glimmering Travels goed! Ik werkte eerder – onder andere – samen met Visit Croatia, Thomas Cook / Neckermann, Visit Britain, de Efteling en Europa-Park

Gesponsorde content

Je wilt een redactioneel artikel gepubliceerd hebben; een artikel dat aansluit op de doelgroep female solo travelers en/of hoogopgeleide vrouwen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tester / proefslaper

Ben je eigenaar van hotel/restaurant/camping of een andere trekpleister in de vrijetijdssector? En wil je de (her)opening, de laatste verbouwing of een spectaculaire ervaring binnen jouw onderneming een boost in publiciteit geven? Dan stel ik graag mijn bereik voor je open door een samenwerking aan te gaan.

Wat maakt de reisblog van Glimmerin’ Travels anders dan anders?

🖤 Persoonlijke ervaringen 🖤 Plussize (“a happy life has no size”) 🖤 Avontuurlijk 🖤 Focus op vrouwen met een bovenmodaal inkomen 🖤 Échte ervaringen over het alleen reizen 🖤 Reizen gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling 🖤  Zeer uitgebreide artikelen, voorzien van rich content 🖤 Professionele foto- en videografie