Overnachten in een boomhut B&B Life is Good

Overnachten in een boomhut, bij B&B Life is Good!

0 Shares
0
0
0

Ik won ooit een prijsvraag voor het overnachten in een boomhut. Nu zag ik dat oorspronkelijk niet zo zitten, want: pijnlijke jeugdherinneringen. Letterlijk. Het in elkaar timmeren van een boomhut was, samen met nog wat van mijn – destijds – handige speelmaatjes, me nog wel gelukt. Erin klimmen ging wat minder soepel. De filosofische waarheid “What goes up must come down” werd me op dat moment pijnlijk duidelijk. Maar hey, het kind heeft het overleefd – en is inmiddels een volwassen vrouw. Tijd voor een herkansing dus! Dit keer een stuk luxer dan dat primitieve hutje, dat ik ooit zelf in de rimboe van de Dordtse Biesbosch had gebouwd.

Jeroen & Mandy Verhoeven, bouwers en eigenaren van de 5-sterrenboomhut “B&B Life Is Good”, hebben het dan ook vele malen beter aangepakt. Die doen het gewoon gelijk goed. Hun B&B is dan ook eigenlijk meer een ‘Boutique Resort’. Denk bijvoorbeeld aan een sauna in je boomhut; een dakterras; een sterrenhemel; Rivièra Maison styling en superzachte badjassen. Én deze boomhut heeft een trap in plaats van een ladder: ook fijn! Ja… hier kun je wel een aantal nachten heerlijk vertoeven – is het eindoordeel.

Overnachten in een boomhut: slapen op grote hoogte

Overnachten in een boomhut is weer eens wat anders dan een hotelkamer, een caravan of een tent. ‘s Ochtends word je wakker en kijk je, vanaf je boomterras, uit op een weiland met loeiende koeien. Met een kopje thee geniet je van de vogeltjes die fluiten. Ahhh, dit is leven!

Omdat de boomhut zich in Heeswijk-Dinther bevindt, vlakbij Den Bosch, is deze overnachtingsplek dé ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. Ga overdag lekker shoppen en kom ‘s avonds terug om te genieten van de Finse sauna en de ultrazachte lakens op het tweepersoonsbed.

Zo ziet het er van binnen uit…

Als je eenmaal binnen bent zou je bijna vergeten dat je in een “boomhut” slaapt. De B&B “Life Is Good” wordt dan ook niet voor niks een boutique resort genoemd. De hele inrichting is voorzien van luxe Rivièra Maison elementen. En als je op het bed ligt kun je door een dakraam naar de sterrenhemel turen.

Aan ruimte in in ieder geval geen gebrek – en de eigenaren hebben, werkelijk waar, aan alles gedacht. In de kast naast het bed vind je een kapstok, pantoffels en een paraplu.

Ontbijten in stijl

Ik was aangenaam verrast toen ik – na mijn overnachting – de volgende ochtend wakker werd en er een picknickmand met broodjes, croissantjes, ontbijtkoek, jam, kaas, vleeswaren, twee gekookte eitjes en verse jus d’orange voor de deur stond. Mandy was al vroeg opgestaan om dit voor te bereiden – dat zág je gewoon.

Ik haalde de mand naar binnen, zette hem op het tafeltje en stalde alle ontbijtproducten uit. Zat ik daar, met een kopje thee en een compleet verzorgd ontbijt. Het zonnetje was even verdwenen en de regen tikte zachtjes op de ramen. Op dat moment had ik hier wel voor eeuwig willen blijven.

Ik kan B&B Life Is Good iedereen aanraden! Op deze manier is overnachten in een boomhut zo gek nog niet…

Ook overnachten in een boomhut?
Het adres

B&B Life is Good
Gouverneursweg 6c
5473 VB Heeswijk Dinther

www.lifeisgood.nu

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You May Also Like