Ik was bij Jandino in Side!

0 Shares
0
0
0

Ik was bij Jandino in Side! Deze once in a lifetime experience kwam voor mij op een wel héél goed moment. Nét voordat ik vertrok voor mijn vier-weekse rondreis door Turkije, zag ik een Instagram Story van Corendon voorbij komen met de aankondiging van een show van Jandino. In Side. In het oude amfitheater. Hoe gaaf is dat!? Ik bedacht me geen moment en ik kocht direct een ticket.

Zo liep ik op 5 augustus het oude centrum van Side binnen. Voor het eeuwenoude amfitheater stondewn honderden Nederlanders. “Sorry ma’am, if you’re not Dutch you can’t go in tonight”, hoorde ik een beveiliger zeggen. Trots liep ik met mijn ticket naar binnen. Dit zou sowieso een onvergetelijke avond worden! Ik bedoel… hoe vaak krijg je de kans om in een amfitheater in het buitenland naar een Nederlandse show te kijken?

Jandino in Side: dé (tropische) verrassing van de zomer

Jandino had oorspronkelijk een wereldtour gepland langs Bonaire, Curacao, Aruba en Suriname, maar volgens mij stond Turkije daar in eerste instantie niet bij. Naar eigen zeggen heeft een Turkse fan Jandino later opgehitst om in Turkije te komen spelen, waarna Jandino dé grootste Turkije specialist heeft gebeld die hij kent: Atilay Uslu, één van de oprichters van Corendon.

Atilay vroeg Jandino om hem een dag de tijd te geven, wat uiteindelijk anderhalve dag werd, waarna hij Jandino terugbelde: “Ik heb een gave locatie voor je gevonden! Dit ga je niet geloven! Normaal mogen alleen Turken hier optreden.” En van de woorden “gave locatie” was geen woord gelogen…

Die locatie was het oude amfitheater in Side!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat)

Bijzondere ervaring

Met een rugzakje gevuld met mijn camera en een flesje water liep ik het eeuwenoude amfitheater binnen. Ik heb zoiets vaak overdag gezien, maar nog nooit ‘s avonds. En ook nog nooit terwijl er daadwerkelijk een optreden plaatsvindt!

Het zien van al deze mensen, al deze Nederlanders, bij elkaar op een vakantiebestemming was sowieso al magisch. Hoewel ik alleen op reis was, besefte ik me maar weer eens: ik ben eigenlijk nooit alleen.

Met zijn show “Perspectief” wist Jandino te raken; ons te lachen lachen en ons daadwerkelijk een boodschap mee te geven: geniet van het leven, want het kan zomaar ineens voorbij zijn. Wees dankbaar voor wat je hebt. Neem jezelf – en het leven – niet te serieus. En ga je dromen waarmaken! Spring gewoon eens in het diepe…

Het was puur genieten en ik kan alleen maar zeggen: dankjewel Jandino! Dankjewel voor deze magische ervaring. En dankjewel alle mensen die erbij waren. Hoe mooi is het om zo samen te kunnen komen, op zo’n unieke plek?
Jandino in Side Antik Kenti
Jandino in Side Perspectief
Jandino in Side banner

Corendon-liefde

Óók Corendon liet met Jandino in Side maar weer eens zien waarom het mijn favoriete reisorganisatie is. Ze maken letterlijk dromen waar! Ik boekte er immers ook mijn vliegtickets van Rotterdam naar Antalya (en weer terug). Wat ik persoonlijk fijn vind, is dat Corendon altijd kwaliteit biedt tegen een fijne prijs. Ze hebben fijne vliegtuigen en ze kiezen goede hotels uit. En bij problemen kunnen ze doorgaans snel schakelen, zo bleek maar weer eens tijdens het personeelstekort op Schiphol. Corendon was één van de eerste reisorganisaties die vluchten ging combineren en deze ging verplaatsen naar regionale vliegvelden (bron). Van zo’n reisorganisatie moet je wel houden, toch?

By the way, dit artikel is op geen enkele wijze door Corendon gesponsord. Het betreft hier mijn persoonlijke mening.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You May Also Like