Evrenseki Halk Plajı, Side: het fijnste zandstrand van de Turkse Rivièra

0 Shares
0
0
0

Evrenseki Halk Plajı, Side: het mooiste zandstrand aan de Turkse Rivièra.

De Turkse Rivièra heeft een aantal mooie stranden, maar veel daarvan zijn kiezelstranden. Side heeft echter één heel fijn zandstrand: Evrenseki Halk Plajı. Dit strand is ideaal voor gezinnen met kinderen, omdat het strand geleidelijk afloopt. Je kunt tot een flink stuk in de zee nog met je hoofd boven water staan.

Dit strand wordt netjes bijgehouden; is altijd erg schoon en je kunt hier genieten van prachtige zonsopgangen en zonsondergangen. De boulevard erachter maakt dit stukje van Side nog eens extra aantrekkelijk. En wil je er langer dan één dag verblijven? Overweeg dan eens om in het Royal Taj Mahal hotel te overnachten. Dan heb je direct een stuk eigen privéstrand erbij!

Evrenseki Halk Plajı

Evrenseki Halk Plajı ligt tussen de wijken Kumköy en Çolaklı in: twee gebieden die ook wel “tatil köyleri” (vakantiedorpen) worden genoemd. Toch zijn er maar weinig toeristen die van het bestaan van Evrenseki Halk Plajı af weten. Zonde, want deze plek is ideaal voor een daguitje. Als je een echte strandliefhebber bent, moet je hier geweest zijn. Het centrum van Side ligt op ongeveer een kwartiertje / twintig minuten rijden met de auto.

Hoe kom je er?

Laat je taxichauffeur navigeren naar Evrenseki Halk Plajı of neem de Dolmuş.

Evrenseki Halk Plajı 3-1

Evrenseki Halk Plajı 2

Evrenseki Halk Plajı 1

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You May Also Like