E-book: Online geld verdienen, van 0 naar een vast inkomen per maand

Affiliate marketing

Online geld verdienen, van 0 naar een vast inkomen per maand

We leven in een gouden tijdperk. Dankzij het internet hebben we toegang tot véél meer informatie dan voorheen én zijn we wereldwijd met elkaar verbonden.

Dat biedt kansen.

Maar dat vraagt ook iets van ons: geloof én actie. Bovendien staat het internet inmiddels zó bomvol met tips over “online geld verdienen”, dat je een leven lang kunt testen of al die uitspraken inderdaad waar zijn…

En uit eigen ervaring weet ik inmiddels: de beste tips worden nooit ‘zomaar’ met je gedeeld. Je moet er altijd een (veel te) dure business coach voor betalen. Maar vraag jezelf eens af: waarom zou het überhaupt gratis met je gedeeld worden? Kennis = macht (mits je die kennis ook concreet toepast). De meeste mensen die een bepaalde mate van kennis hebben opgedaan, in dit geval over het onderwerp “online geld verdienen” hebben daar vaak zélf eerst gigantisch veel tijd, geld en failures in geïnvesteerd.

Daarnaast is het ook psychologisch: als ik jou iets gratis geef, hecht je er dan net zoveel waarde aan als wanneer je ervoor hebt moeten werken?

Hey,

mijn naam is Merin. Ik ben een solo female traveler; een wanderess en een reisblogger. Om nóg meer te kunnen reizen besefte ik me, dat ik een extra inkomen nodig had. Mijn droom? Financieel vrij zijn. En ik ben hard op weg om dat te bereiken. Ook wil ik door middel van het internet toewerken naar een locatieonafhankelijk bestaan. Met andere woorden: het moet niet uitmaken waar ter wereld ik ook ben, ik moet de mogelijkheid hebben om vanaf elke plek (met een internetverbinding) online geld te verdienen.

Daar vond ik – na een hoop struggles – uiteindelijk hét perfecte verdienmodel voor. En, omdat ik er sindsdien ontzettend veel vragen over krijg, heb ik ALLES hierover opgeschreven en verwerkt tot een E-book. Dat E-book verkoop* ik nu dus. 

*Waarom geef ik het niet gratis weg? Om twee redenen: a) je betaalt mij niet alleen voor het E-book zelf, maar vooral voor de waarde die ik daarin gestopt heb nadat ik drie jaar zelf heb aangeklooid om achter deze kennis te komen (en een hoop tijd tijd, geld en failures heb geïnvesteerd). JIJ krijgt dus als het ware de snelste route naar succes – die maar weinig andere mensen hebben – en daar mag wat tegenover staan, toch? En b) gratis is overrated. Wil je wat, dan wil ik eerst zien dat je daar iets voor overhebt. Dat is voor mij een teken aan de wand dat je er serieus mee aan de slag gaat. En dat vind ik weer fijn, want ik heb niet voor niks AL mijn kennis opgeschreven. 

Merin Glimmering Travels

Reizen + reisbloggen is wat ik het allerliefste doe. En om dat te kunnen blijven doen heb ik jarenlang gezocht naar hét ideale verdienmodel om online geld te verdienen (zónder achterlijke investeringskosten, want… dat geld besteed ik veel liever aan reizen).

Online geld verdienen, kan dat überhaupt wel (zonder kopzorgen)?

Het lijkt een sprookje en toch zie je het mensen doen. Hoe kan dat? Ik vroeg mezelf hetzelfde af en ik ben er sinds 2019 op gebrand geweest om uit te zoeken hoe. Hoe dan?! HOE kun je online geld verdienen?

Ik kwam erachter dat daar een heleboel manieren voor zijn. En ik deed ze allemaal. Dropshipping. Een SMMA (Social Media Marketing Agency). Business coaching. Webdesign / copywriting.

Het enige probleem met al deze verdienmodellen is echter het volgende:

  • Óf je bent stiekem eigenlijk niet online geld aan het verdienen, maar in plaats daarvan ‘jezelf aan het verhuren’ op basis van een uurtje-factuurtje model – en de vraag is: wil je dat wel?
  • Óf je zit met investeringskosten en/of je moet geld blijven investeren, voordat je zogenaamde verdienmodel daadwerkelijk iets op begint te leveren;
  • En/of je zit met een hoog risico rondom deze verdienmodellen, want als je fouten maakt komen je klanten bij jou (terug). Als een product niet goed is komen je klanten bij jou (terug). En als je klanten teleurgesteld zijn in het uiteindelijke resultaat… komen ze zéker bij jou (terug).

Dergelijke verdienmodellen zijn dus een garantie voor een hoop hoofdpijn. Trust me. Been there, done that.

Wat je nodig hebt om online geld te verdienen:

Een mobiele telefoon
Toegang tot internet

That’s it! Daarmee kun je vandaag al starten om je eerste euro’s te verdienen.

Mijn persoonlijke strategie om online geld te verdienen (die jij 1 op 1 kunt kopiëren)

Ik zal je verklappen wat mijn inmiddels bewezen methode is om online geld te verdienen: affiliate marketing.

Daar hoef je niet per se een blog / eigen website voor te hebben. Je kunt al beginnen met helemaal niks, behalve je persoonlijke social media accounts. Heb je daar dan een groot bereik op nodig? Nee, ook niet.

Mijn eerste commissie

Het resultaat van de eerste keer dat ik dacht: “Laat ik dit gewoon eens proberen”. Ik plaatste ‘s avonds laat wat linkjes op mijn social media accounts en in Facebookgroepen, en daar kwam deze commissie uit. Dat zijn toch mooi twee cappuccino’s! Of één sorbet coupe op het terras.

Affiliate Marketing merin

Affiliate Marketing Merin online geld verdienen

E-book
“Online geld verdienen, van 0 naar een vast inkomen per maand”

Tijdelijk 47 euro ( i.p.v. € 97,-)

Een verdienmodel…

👉🏻 zónder investeringskosten
👉🏻 zónder steile leercurve
👉🏻 zónder dat je er hele dagen mee bezig hoeft te zijn
👉🏻 zónder dat je overspoeld wordt door enquête spam
👉🏻 en waar je zelfs (nu nog) geen kvk nummer voor aan hoeft te vragen

*Ik weet nog niet hoelang ik de tijdelijke prijs van 47 euro aanhoud. Het kan zomaar zijn dat de prijs morgen terug gaat naar € 97,-.

F.A.Q.

Heb ik investeringskosten nodig?

Nee, je hebt helemaal GEEN investeringskosten nodig.

Kan ik dit ook niet gewoon zónder jouw E-book gaan doen?

Ja, maar dan maak je waarschijnlijk dezelfde fouten die ik – en vele anderen – voor jou óók hebben gemaakt. En daar wil ik je nou net voor behoeden met dit E-book…

Is het moeilijk? Heb ik er speciale vaardigheden voor nodig?

Nee, echt waar: makkelijker dan dit kan ik het niet voor je maken.

Hoeveel kan ik hiermee verdienen?

Dat hangt er helemaal vanaf hoe lang je ermee door wilt gaan. In mijn E-book leg ik je in ieder geval uit hoe je relatief makkelijk 200 – 550 euro extra kunt verdienen per maand. Dit E-book haal je er dus al binnen no time in het tienvoudige uit!