Lunar Cappadocia Hotel Göreme

Aanrader: het Lunar Cappadocia Hotel in Göreme

0 Shares
0
0
0

Aanrader: het Lunar Cappadocia Hotel in Göreme

Wie mijn ‘reisstijl’ kent, weet dat ik zo nu en dan niet vies ben van een beetje weldadige luxe. In de voorbereidingen voor mijn reis naar Cappadocië leek het me daarom weer eens tijd om flink uit te pakken, want deze bestemming stond immers al jaren op mijn verlanglijstje. Ik boekte het Lunar Cappadocia Hotel via Booking.com en daar heb ik nooit geen seconde spijt van gehad! Dit hotel had de perfecte kamers (of eigenlijk: suites), de perfecte ligging, het perfecte ontbijt én een prachtige tuin. Het personeel was er mega vriendelijk en het Lunar Cappadocia Hotel ligt zó centraal dat je overal dichtbij zit. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het bovenop een berg staat, wat overigens wel weer voor fantastische uitzichten zorgt.

Lunar Cappadocia Hotel: cave suites

Ik had bedacht dat als ik dan tóch naar Cappadocië ging, dat ik het dan ook direct goed zou doen. En wie het “goed wilt doen” in Cappadocië boekt op z’n minst een cave suite. ‘Cave suites’ zijn grotkamers met een… eh, luxueus tintje. Zo had ik zelf een suite met bubbelbad geboekt in het Lunar Cappadocia Hotel (wat nog redelijk bescheiden is), terwijl je hier dus ook een superior suite of zelfs een executive suite kunt boeken.

Op de foto’s zag het er in ieder geval prachtig uit en ik keek er dan ook enorm naar uit om hier in te mogen checken. En de realiteit viel niet tegen! Het was zelfs nog mooier dan op de foto’s.

“Photodump”

Ik kan er duizend woorden aan wijden, maar het is vele malen leuker om het jullie gewoon te laten zien! Daarom heb ik maar even een hele uitgebreide “photodump” aan dit artikel toegevoegd. Zie de foto’s hieronder.

Geen zwembad, wél een bubbelbad (jacuzzi op de kamer)!

Het Lunar Cappadocia Hotel is perfect! Het enige wat er mogelijk nog aan zou kunnen ontbreken is een zwembad. Vooral als je langer dan 2 nachten in Cappadocië verblijft is dit wel een faciliteit die je op prijs stelt. In de zomermaanden kan het namelijk ontzettend warm worden overdag. En heel Cappadocië is gortdroog, dus reken maar dat die zonuren aantikken. Maar ik verbleef zelf ‘maar’ 2 nachten in Cappadocië en ik moet eerlijk bekennen dat ik geen eens tijd had gehad om in een zwembad te zwemmen.

Bovendien had ik een bubbelbad op mijn kamer, dus waar heb ik het eigenlijk over? Alleen de jacuzzi was al genieten!

Lunar Cappadocia Hotel in Göreme

Lunar Cappadocia Hotel entrance

Hotelsign Lunar Cappadocia Hotel

Cave Suite Lunar Cappadocia Hotel

Jacuzzi Suite Cappadocia

Lunar Cappadocia Hotel cave suites

Cappadocia accomodation cave suite

Lunar Cappadocia Hotel review

Cave Suite Cappadocië Turkije

Lunar Cappadocia Hotel jacuzzi suite

Lunar Cappadocia Hotel by night

Cappadocia nights

Lunar Cappadocia Hotel bathroom

Lunar Cappadocia Hotel garden

Conclusie Lunar Cappadocia Hotel

Het Lunar Cappadocia heeft alles wat je wilt tijdens je bezoek aan Cappadocië! De ligging is perfect, het ontbijt is goed – en zeer uitgebreid – en het personeel is super vriendelijk! De kamers zijn prachtig en de gemeenschappelijke tuin, waar de kamers aan liggen, is verbluffend mooi.

Voor een volgende keer kom ik hier graag nog eens terug.

0 Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You May Also Like